Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa

Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa

Cu vârsta, găsim în reflecția noastră tot mai multe defecte. Desigur, pentru a le rezolva, poti sa te adresezi cosmetologiei și chirurgiei plastice. Dar, dacă nu esti încă pregătita pentru măsuri radicale și doresti sa arati rapid cu 5-10 ani mai tanara sau mai frumoasa, trebuie sa-ti faci doar o tunsoare care te poate face mai frumoasa. Tunsoarea este un remediu eficient, iar această tehnică te va ajuta să ascunzi adevarata vârsta. Iti recomandam cateva idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa si mult mai tanara.

Tunsori care te fac mai frumoasa

Versiunile moderne ale tunsorilor te vor ajuta nu numai să-ti subliniezi frumusețea feței și individualitatea, ci și să iti ascunzi toate defectele vizibile, fara a recurge la bisturiul unui chirurg. Este adevărat că in alegerea tunsorilor trebuie să ții cont de problemele legate de vârstă.

Obrajii dubli

Dacă defectele apar în treimea inferioară a feței, vei crede ca nicio tunsoare nu va corecta situația. Insa, Luca D’Annibale, hairstylist, crede că părul tuns cu îndemânare poate elimina defectele. Expertul oferă următoarele tehnici de mascare. Dacă problemele apare în treimea inferioară a feței, va trebui să tai părul sub linia umărului, deoarece firul scurt se concentrează doar pe probleme.

Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 1

Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 3 Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 2

Tunsorile pe părul scurt nu trebuie să fie in tăieturi clare, ci să fie făcute în tehnica de calibrare. Cu un stil de tunsoare mai tinereasca, aerisită și plină de viață, vei distrage atenția de la  problemele vizibile. Evita coafurile statice, fixe, care se concentrează pe gât sau obraji. Adăuga mișcare de styling, iar cel mai simplu mod de a face acest lucru, este sa creezi bucle.

Citeste si: Tunsori par scurt pentru fata ovala

Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 4 Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 6 Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 5

Short pixie

Această opțiune este mai elegantă decât o coafură Pixie. Arată armonios și cu ușurință încadrează fața. Și indiferent de diva care poarta o tunsoare bob, vorbim întotdeauna de “modern”. În plus, cu carare pe dreapta, se potriveste aproape oricarui tip de fata.

Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 7 Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 8 Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 8

Alte idei de  tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa

Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 10 Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 20 Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 19 Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 18 Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 17 Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 16 Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 15 Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 14 Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 13 Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 12 Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa 11

Related Posts

2 thoughts on “Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *