Top 10 cele mai urate tunsori par scurt

Top 10 cele mai urate tunsori par scurt

Dacă o persoană dorește să arate neobișnuit și să facă schimbări în viața sa personală, ea nu se schimbă doar pe plan intern, ci și pe plan extern, ceea ce se reflectă și în tunsori. Psihologii recomandă să iti schimbi  adesea imaginea radical și să o faci nu numai neobișnuită, ci și ridicolă. Aceste top 10 cele mai urate tunsori par scurt din lume personifică individualitatea, originalitatea și atrag atenția celorlalți.

Top 10 cele mai urate tunsori par scurt

1. Headphones. Tunsoare haioasa și originale pentru fete. Nu orice femeie poate decide acest lucru, pentru ca pare destul de ridicol.

Top 10 cele mai urate tunsori par scurt 1

2. Weird. Fiecare femeie este unica si încearcă să-și dedice mult timp coafurii, iar acest stil este o dovadă a acestui fapt. Lucru neobișnuit și… groaznic.

Top 10 cele mai urate tunsori par scurt 2

3. Originalitatea și zborul imaginației aduc amuzamentul pe care nu il vezi în fiecare zi. Dar totuși, acești oameni sunt printre noi, aceia care nu se tem să șocheze pe alții cu aspectul lor sfidător și să-și realizeze cu îndrăzneală fanteziile în viața reală.

Top 10 cele mai urate tunsori par scurt 3

4. Dacă te trezești dimineața, te uiți la reflecția ta în oglindă si ai văzut părul rămas, nu-ți face griji! Putea fi mult mai grav …

Top 10 cele mai urate tunsori par scurt 4

5. Imperiul pinguinilor nu este cea mai bună alegere…

Citeste si: Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa

Top 10 cele mai urate tunsori par scurt 5

6. Creazy creative. Am nevoie de o schimbare. Cred ca voi opta pentru asta.

Top 10 cele mai urate tunsori par scurt 6

7. În ansamblu, tunsoarea o face să pară că poartă o cască din Roma antică,realizată din păr puternic gelat. Ce interesant este că acele căști romane vechi au fost strălucitoare cu pene roșii pe partea de sus și, din cele două, părul acestei tipe este, fără îndoială… ridicol.

Top 10 cele mai urate tunsori par scurt 7

8. Louis Vuitton. Sigur, vom recunoaște că este destul de inteligent. Dar ce se întâmplă atunci când se plimba pe jos, nu iși va scape banii din cap? Sună doar ca o invitație la probleme.

Top 10 cele mai urate tunsori par scurt 8

9. Fata cu imaginatie amuzanta.

Top 10 cele mai urate tunsori par scurt 9

10. Fata cu par colorat.

Top 10 cele mai urate tunsori par scurt 10

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *