Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani

Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani

Orice femeie doreste sa ramana tanara si frumoasa cat mai mult posibil. Pentru aceasta, femeile selecteaza cu grija articolele din garderoba, tinand cont de cele mai recente tendinte in moda, precum si de efectuarea multor proceduri cosmetice. Stilistii insisi spun ca dupa ce au ales coafura potrivita , o femeie poate deveni mai tanara cu 10 ani, sau chiar cu pana la 15 ani. Tunsorile scurte, intineresc fata si ofera nu doar un aspect zilnic, ci si optiuni elegante. Asadar, iata care sunt aceste tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani.

Fa-ti breton

Multe dintre reprezentantele sexului frumos refuza sa-si faca breton, deoarece cred ca este foarte greu sa ai grija de el. De fapt, in ingrijirea bretonului nu exista dificultati, daca este taiat in mod regulat. Cu toate acestea, beneficiul este mare, deoarece bretonul ascunde ridurile de pe frunte, acestea  dand adesea, varsta reala a femeii. In plus, datorita  bretonului, ochii sunt mult mai expresivi. In acest caz, bretonul ar trebui sa fie luminos si asimetric. Trebuie sa ai grija de grosimea si lungimea lui, pentru ca efectul sa nu fie invers.

Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 1

Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 2

Renunta la parul lins

Parul neplacut priveaza stilul de viata, de aceea, este mai bine sa  iti faci o tunsoare bob si sa ii dai volum. In felul acesta nimeni nu va ghici cati ani ai intr-adevar.

Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 3 Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 4

Tunsoarea bob

Tunsoarea bob este preferata de doamnele  frumoase. Este usor de ingrijit si, in ​​plus, cu o  astfel de imagine o femeie va arata aproximativ de 30 de ani, chiar daca ea este deja trecuta de 40 de ani sau mai mult.

Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 5 Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 6

Kare

Kare  o coafura pentru multe fete. Poate fi cu breton sau fara, cu mai multe straturi, asimetrica sau in cascada. Aceasta tunsoare poate intineri fata cu cel putin 10 ani si, prin urmare, este probabil cea mai de succes optiune pentru femeile de dupa 50 de ani.

Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 8 Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 7

Alte idei de tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani

Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 5 Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 5 Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 5 Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 5 Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 5 Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 5 Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 5 Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 5 Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 5 Tunsori par scurt care te vor intineri cu 10 ani 5

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *