Tunsori par scurt pentru fata ovala

Fata ovala este un standard clasic, un dar generos al naturii care merita sa fie prezentat publicului. Armonizarea proportiilor unei fete ovale deschide posibilitati pentru experimente la moda si crearea unei imagini individuale. Tunsorile scurte sunt o alegere populara si bine fundamentata. In randurile ce vor urma o sa iti recomanda idei de tunsori par scurt pentru fata ovala.

Acestea evidentiaza punctele forte ale exteriorului si ofera oportunitati pentru diferite optiuni de styling. Pentru ca noua coafura sa adauge atractivitatea si sa aduca numai emotii pozitive, este necesar sa se ia in considerare recomandarile importante.

Raportul ideal de proportii pentru lungime, latime, tranzitie lina intre frunte, zona pielii si barbie sunt laturile caracteristice ale unei fete ovale. Absenta zonelor proeminente pe care doresti sa le ascunzi, lasa loc pentru alegerea unei coafuri scurte.

Singura contraindicatie pentru posesoarele unei fete ovale, este tunsoarea in linii drepte. O astfel de tunsoare prelungeste vizual fata, lasand in urma trasaturile naturale armonioase si perturband proportiile in directia verticala.

Tipuri de tunsori

Pentru posesoarele unei fete in forma de ovala, sunt potrivite o varietate de tunsori.

Garson

Tunsoare baieteasca. Caracteristicile coafurii sunt contururile franjurate ale parului foarte scurt taiat, la partea din spate a capului, in zona temporala si in zona bretonului. Tunsoarea Garson atrage  atentia asupra gatului si umerilor frumosi, dezvaluind forma armonioasa a fetei ovale. Pentru biroul “garcon” va arata discret si elegant, si datorita produselor de styling cu efectul de fire umede, se va transforma intr-un element al imaginii tinere.

Tunsori par scurt pentru fata ovala 1

Tunsori par scurt pentru fata ovala 3 Tunsori par scurt pentru fata ovala 2

Pixie

Una dintre cele mai populare tunsori in randul clientelor saloanelor de coafura. Se caracterizeaza prin fire foarte scurte pe partea din spate a capului si a templelor si mai lung la coroana. Bretonul drept, retezat sau pe o parte, vor ajuta sa creezi accente elegante in aparenta si sa finalizezi rezultatul cu vopsirea si tonifierea parului.

Citeste si: Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit

Tunsori par scurt pentru fata ovala 4 Tunsori par scurt pentru fata ovala 6 Tunsori par scurt pentru fata ovala 5

Cesson

Emblema de tunsoare a cantaretei franceze Mireille Mathieu. Este la moda de mai bine de patru decenii. Modelul nu arata atractiv pentru fiecare femeie. Cele mai norocoase sunt posesoarele fetei ovale.

Tunsori par scurt pentru fata ovala 7 Tunsori par scurt pentru fata ovala 9 Tunsori par scurt pentru fata ovala 8

Alte idei de tunsori par scurt pentru fata ovala

Tunsori par scurt pentru fata ovala 10 Tunsori par scurt pentru fata ovala 20 Tunsori par scurt pentru fata ovala 19 Tunsori par scurt pentru fata ovala 18 Tunsori par scurt pentru fata ovala 17 Tunsori par scurt pentru fata ovala 15 Tunsori par scurt pentru fata ovala 14 Tunsori par scurt pentru fata ovala 13 Tunsori par scurt pentru fata ovala 12 Tunsori par scurt pentru fata ovala 11

 

 

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *