Tunsori par scurt pentru fata rotunda

Tunsori par scurt pentru fata rotunda

Alegerea coafurii perfecte este o chestiune extrem de importanta, iar aici, probabil, cea mai dificila pentru fashioniste, este alegerea unei tunsori par scurt pentru fata rotunda, care este si destul de dificila. Multe reprezentante ale sexului frumos, considera ca forma rotunda a fetei este un minus semnificativ a aspectului lor si cred, in mod eronat, ca cele mai moderne tunsori nu le corespund.

Stylisti nu sunt de acord cu aceasta opinie, deoarece  pentru o fata rotunda pot fi alese cu usurinta tunsori frumoase, feminine, care vor sublinia in mod favorabil toate avantajele si vor masca deficientele exteriorului. Prin urmare, fetele increzator nu trebuie sa abandoneze sezonul modern de coafura si cele mai moderne tunsori.

Tunsori ultra-scurte

Sarcina principala a unei tunsori pentru o fata rotunda, este de a corecta vizual dezavantajele existente ale exteriorului si de a alungi fata, pentru a conferi simetrie si armoniei imaginii. Fetele cu fata rotunda pot experimenta in siguranta tunsori de lungimi foarte diferite.

Tunsori par scurt pentru fata rotunda 1

Tunsori par scurt pentru fata rotunda 1 Tunsori par scurt pentru fata rotunda 1

Unele femei cred ca tunsorile ultra- scurte nu sunt potrivite pentru o fata rotunda – acest lucru fiind complet gresit, pentru ca, alegerea potrivita a tunsorii scurte poate da contur fetei.

Bucle alungite

Combinatia dintre o fata rotunjita si bucle alungite arata foarte frumos si feminin. Fata cu fata rotunda nu ar trebui sa isi refuze placerea de a experimenta un par lung frumos aranjat, luxuriant. Insa, cel mai bine este sa-ti amintesti regula principala, dand preferinta parului taiat, in care partea exterioara a obrajilor este usor acoperita cu fire.

Citeste si: Tunsori par scurt pentru femei plinute

Tunsori par scurt pentru fata rotunda 1 Tunsori par scurt pentru fata rotunda 1 Tunsori par scurt pentru fata rotunda 1

Nu este recomandat sa experimentezi bretonul scurt sau drept, deoarece ele doar largesc vizual fata si mai mult. Cea mai buna optiune ar fi un breton zdrentuit, oblic, asimetric extins. Tunsorile asimetrice raman cele mai relevante pentru fetele cu un fata rotunda. Orice divizare directa si un breton scurtat va sublinia contururile rotunjite.

Alte idei de tunsori par scurt pentru fata rotunda

Tunsori par scurt pentru fata rotunda 1 Tunsori par scurt pentru fata rotunda 1 Tunsori par scurt pentru fata rotunda 1 Tunsori par scurt pentru fata rotunda 1 Tunsori par scurt pentru fata rotunda 1 Tunsori par scurt pentru fata rotunda 1 Tunsori par scurt pentru fata rotunda 1 Tunsori par scurt pentru fata rotunda 1

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *