Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani

Ideile de tunsori par scurt pentru femei peste 50 de ani, sunt considerate de multi stilisti drept cea mai profitabila optiune pentru transformarea si intinerirea imaginii. Alegerea celei mai potrivite tunsori la moda pentru femeile dupa 50 de ani, ar trebui sa respecte anumite reguli si restrictii. Aceasta va schimba aspectul doamnei, punand accentul pe o varsta mult mai tanara, subliniindu-i astfel, toate avantajele.

Se pare, ca cele mai grozave tunsori pentru femei pentru 50 de ani, sunt cele scurte, medii sau usor alungite. La aceasta varsta nu sunt indicate buclele voluminoase. Este, de asemenea, necesar sa te concentrezi asupra volumului de par. Acesta va ajuta la formarea stilului tunsorii.

Pixie sau garcon

Aceasta tunsoare creeaza un volum in partea de sus, punand accentul pe ureche si barbie si care este foarte potrivita doamnelor la varsta aniversara. Tunsorile pot fi create pe firul intins, cu o taietura uniforma si tranzitii moi in lungime, sau in forma de franjuri, cu lipirea firelor pe laterale.

Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 4

Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 12 Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 9

Principalul lucru este sa se respecte principiul volumului de par, mai ales daca forma fetei este departe de a avea proportii de referinta. Pixie si garcon arata grozav cu sau fara un breton.

Citeste si: Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit

Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 13Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 13 Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 14 Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 11

Bob ingrijit

Bobul bine ingrijit cu forma patrata,  este creat cu taietura scurta in partea din spate a capului si cu prelungiri treptate, care ajung la linia urechilor sau a pometilor in regiunea fetei. O astfel de tunsoare pentru femeile de dupa 50 – 55 de ani ar trebui sa fie creata, utilizand un grad de atentie pentru fiecare pas.

Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 1 Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 2 Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 5

Coroana si laturile sunt procesate in detaliu, la spate, parul nefiind  taiat prea scurt, iar volumul trebuie sa fie vizibil. Varfurile firelor pot fi uniforme, franjurate sau ascutite. Bretonul  completeaza favorabil aceasta tunsoare. Poate fi destul de gros, mediu sau lung.

Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 16 Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 19 Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 20

Alte idei de tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani

Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 3 Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 7 Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 6 Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 10 Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 8 Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 13Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 13 Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 18 Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani 17

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *