Tunsori par scurt pentru femei plinute

Femeile care traiesc si se lupta cu excesul de greutate, ca nimeni altcineva, stiu cat de greu este sa alegi hainele, incaltamintea, machiajul si coafura. Iata cateva tunsori par scurt pentru femei plinute la moda, care te vor ajuta sa ascunzi vizibil dezechilibrele evidente si alte deficiente.

Tipuri de tunsori scurte pentru fete plinute

Ce este o fata plina? Obraji bucalati, o barbie dubla patrata, pliuri suplimentare si volume care sunt foarte greu de ascuns chiar si sub un machiaj profesional. Iata cateva tunsori care te vor avantaja:

Pixie cu breton oblic

taieturi asimetrice si colorare sau o evidentiere stralucitoare. Aceasta tunsoare va reduce volumul obrajilor si va face ca imaginea sa fie luminoasa, dar nu vulgara. Cu o astfel de tunsoare orice femeie plinuta va arata proaspat si stilata.

Tunsori par scurt pentru femei plinute 1

Tunsori par scurt pentru femei plinute 2 Tunsori par scurt pentru femei plinute 6

Tunsoarea bob

Pentru o fata plinuta, care implica o asimetrie completa a parului, este ideala. Pe langa faptul ca ascunde defectele evidente in parametrii fetei, ea simplifica viata femeilor, deoarece nu vor trebui sa-si creeze un stil in fiecare zi.

Tunsori par scurt pentru femei plinute 6 Tunsori par scurt pentru femei plinute 4 Tunsori par scurt pentru femei plinute 6

O femeie, indiferent cat de plinuta este, indiferent de dimensiunea ei, in orice caz, vrea sa se simta feminina si atractiva. Parul frumos tuns scurt, le va ajuta pe doamnele plinute  sa realizeze o coafura care le da incredere de la interior.

Citeste si: Top 10 cele mai urate tunsori par scurt

Stilistii disting doua variante de tunsori pentru o fata plinuta, care se fac pe parul scurt:

Tunsoarea Kare

Este speciala pentru o fata plinuta. Tunsoarea potrivita este o versiune alungita sau clasica. Alegerea va depinde de caracteristicile individuale ale fetei care vrea sa poarte o astfel de tunsoare.

Tunsori par scurt pentru femei plinute 6Tunsori par scurt pentru femei plinute 6 Tunsori par scurt pentru femei plinute 3

Tunsoarea Cascada

Cu mai multe straturi, va arata armonios si magnific pe un par usor ondulat.

Tunsori par scurt pentru femei plinute 6 Tunsori par scurt pentru femei plinute 6 Tunsori par scurt pentru femei plinute 5

Daca preferi breton,  atunci este important sa nu il faci gros, deoarece acest lucru va strica coafura si va arata defectele  si proportiile fetei. De asemenea, nu trebuie asezat drept, ci mai bine pe lateral.

Alte idei de tunsori par scurt pentru femei plinute

Tunsori par scurt pentru femei plinute 6 Tunsori par scurt pentru femei plinute 6 Tunsori par scurt pentru femei plinute 6 Tunsori par scurt pentru femei plinute 6 Tunsori par scurt pentru femei plinute 6 Tunsori par scurt pentru femei plinute 6 Tunsori par scurt pentru femei plinute 6

 

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *