Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit

Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit

Tunsorile moderne pentru parul scurt reprezinta una dintre tendintele din 2018. Ele ajuta la ascunderea defectelor fetei, ascund acele kilograme in plus si se simt ca un fluture jucaus, indiferent de varsta. Aceasta explica popularitatea lor in randul femeilor, mai ales a celor care au trecut de 40 de ani. De aceea sunt recomandate idei de tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit.

Tunsorile scurte sunt o solutie universala pentru acele femei carora nu le  place sa-si petreaca timpul creand coafuri complicate cu cozi impletite, bucle sau orice altceva. Cu o tunsoare scurta selectata in mod corespunzator, vei avea ceva diferit, putand arata elegant si bine ingrijita chiar si fara unelte speciale de styling sau o vizita saptamanala la coafor.

Pixie

In lista de tunsori diferite si la moda in 2018, se pot vedea tunsorile pixie. O astfel de tunsoare, poate fi diferita, deoarece se concentreaza pe gat si pe obrajii fetei si permite celorlalti sa aprecieze noii cercei de la urechi, esarfele sau margelele. Coafura Pixie are propriile caracteristici, una dintre ele fiind prezenta bretonului alungit, care cade pe o parte a capului.

Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 1

Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 2 Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 3

De asemenea, poate fi cel mai scurt whisky, usor de aranjat si este destul de diferit. Aceasta tunsoare este pentru femeile cu orice forma a fetei – atat triunghiulara, cat si ovala. Arata deosebit de impresionant pe parul subtire si rar. Avantajele sale subliniaza culoarea stralucitoare a parului, punand in evidenta colorarea profesionala.

Citeste si: Tunsori par scurt pentru femei peste 40 ani

Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 4 Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 5 Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 5

Cascada scurtata

Aceasta tunsoare este deosebita si ofera multe optiuni universale, aratand la fel de bine, atat pe parul scurt, cat si pe parul lung. O caracteristica  a acestei tunsori, este tranzitia lina intre fire de diferite lungimi, pe spatele capului si in apropierea tamplelor. Daca se respecta tehnicile de executie, coafura va incadra frumos fata realizand astfel, o tunsoare deosibita si care se potriveste in special, tipului de fata ovala sau alungita.

Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 16 Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 15Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 15 Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 14

Alte idei de tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit

Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 5Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 5 Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 11 Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 11 Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 11 Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 10 Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 5 Tunsori par scurt pentru femeile care vor ceva diferit 5

 

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *